ویتامین E یک ویتامین محلول در چربی مهم و یک انتی اکسیدان است که میتواند با عفونت ها مبارزه کند، گلبول های قرمز را بسازد و از عملکرد سیستم ایمنی دفاع کند. همچنین می تواند به استفاده ی بدن از ویتامین K که برای سلامت قلب مهم است کمک کند.
کمبود ویتامین E میتوانید ریسک اختلال در عملکرد سیستم ایمنی، بیماری های شناختی و قلبی و سرطان هایی خاص را بالا ببرد. این سرطان ها مربوط به پروستات، سینه، روده و شش ها می باشند. مطالعه ی اخیر که شامل 11 ازمایش میباشد روی افرادی که کاهش ویتامین E داشتند، نشان می دهد که ریسک بالای برای مبتلا شدن به سرطان دارند. مطالعات گذشته هم نشان میدهند که کاهش ویتامین ای میتواند خطر ابتلا به سرطان شش را تا 60 درصد کاهش دهد.
یک فاکتور کمکی بدن مربوط به این ویتامین میتواند خطر تومور پروستات را تا 75 درصد کاهش داده و از خطرات رشد سرطان سینه جلوگیری کند. هنگام تغذیه به این نکته توجه کنید که غذای طبیعی شما حاوی ویتامین E هست و ایا تمام 8 زیرواحد های این ویتامین را دارد که میتوانند در موتور ژنتیکی سلول دخیل باشند.
ویتامین E یک ویتامین محلول در چربی است که میتواند با خاصیت انتی اکسیدانی خود با رادیکال های ازاد مبارزه کند. همچنین میتواند در ساخت گلبول های قرمز خون نقش داشته باشد. میتواند استفاده بدن از ویتامین که K که ویتامینی برای سلامت قلب است را مهیا کند. این ویتامین در ایمنی بدن و ارسال پیام های داخل سلولی مشارکت دارد:
- مانند خیلی از مواد دیگر، این ماده هم ممکن است به مقدار کافی به بدن نرسد
- در امریکا، تقریبا غذای 75 تا 90 درصد مردم مقدار کافی ویتامین E را ندارد
- مقدار کافی برای افراد بالای 14 سال تقیریبا 15 میلی گرم میباشد در روز میباشد در حالیکه امریکایی ها نصف این مقدار را دریافت میکنند
- بیماری های قلبی و سرطان های مختلف مخصوصا پروستات وسینه از عوارض کمبود این ویتامین است
- هر چه میران استرس اکسیداتیو در بدن بیشتر باشد نیاز بدن به این ویتامین نیز بیشتر است. بدن نمیتواند این را در خود بسازد برای همین بهترین منبع دریافت آن، مواد غذایی میباشد
- ۹۹/۰۳/۰۶